Jump to content

Articles

  • Hello Guest, welcome to KristerSwe.se
    Intresse hemsida för familj och vänner!

    Välkommen till kristerswe - registrera er och ta del av våran gemenskap
  • Articles

    Our website articles
    Articles
    27

    Race inredningen snart klar!

    Nu har vi börjat se slutet på våran racelastbils skåpinredning med verktygsplats och fler sängar , däckställ mm . tidskrävande men ändå roligt se resultatet på vad vi har åstadkommit under 1,5 månad , det som är kvar göra är gråvattentank och färskvatten tank sen är vi redo för sm2024 .
     

    Articles
    83 1

    Fiasko med PS13

    Meningen var vi skulle bygga en ny kaross men när Elias är 190cm lång måste golv sänkas plus massor med annat . så vi har valt sälja bort den nu . tråkigt men det är som det är.

    Articles
    141

    Mantorp sista körning

    Inför sista körningen för i år så uppgraderades det med en ny turbo setup , nu en kullagrad turbo plus att vi gick ner på rörstorlek från 3 till 2,5 tum . nu blev det sprutt i maskineriet och gav närmare 940 hjul hästar och 1150 i vrid  . synd säsongen tog slut när den äntligen går som den ska . men klar när nya säsongen startar iaf.  nu får vi satsa tid och energi på göra ordning lastbilen för kommande säsong.
     
     

    Articles
    113 1

    Ops! En golfbil också

    Ops! En golfbil också, blev erbjuden denna och slog till . en motordriven golfbil med en harley-davidson motor modell mindre . behöver ses över för att få sprutt på den igen . just nu går den dålig 

    Articles
    73

    Regbes&Bes helt UA

    Reglerna är ju lite annars i Holland motför sverige så det blev släcka bort lite lampor se över reflexer och montera lastbils reflexerna bak , Elias knatade på med det hela sen for han och regbesikta som gick klanderfritt . dagen efter fick vi tid för vanlig besikting som också gick utan anmärkning . så då var det bortgjort iaf . det var skönt .


    Text kommer

    Articles
    65

    Elias till Holland

    Då vi sålde bort racebussen som tog 5lit milen så letades det nått nytt objekt . sökte runt och hitttade denna Scania R380 i Holland . ringde säljaren och fort bestämmdes det vi skulle ha den . flygbiljett köptes och j ag skickade sonen som har kortet . den gick bra hela vägen hem med en bränsleförbrukning på just under 2lit/mil så blen nöjd över det . den är dessutom utrustad med toalett och dusch . fungerande kylanläggning i skåpet blir det blir bra när man ska byta däck i 30 graders värme . fortsättning på denna lastibil finns under mina projekt och där kan du läsa när den utrustas för drifting event.  

  • Images

shape1
shape2
shape3
shape5
shape7
shape8

Important Information

Guidelines Terms of Use Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.