Jump to content

Articles

 • Hello Guest, welcome to KristerSwe.se
  Intresse hemsida för familj och vänner!

  Välkommen till kristerswe - registrera er och ta del av våran gemenskap
 • Articles


  8 articles in this category

  1. Articles

   KristerSwe

   Nu har vi börjat se slutet på våran racelastbils skåpinredning med verktygsplats och fler sängar , däckställ mm . tidskrävande men ändå roligt se resultatet på vad vi har åstadkommit under 1,5 månad , det som är kvar göra är gråvattentank och färskvatten tank sen är vi redo för sm2024 .
    
   Read more...

   27 • 0

  2. Articles

   WebMaster

   Meningen var vi skulle bygga en ny kaross men när Elias är 190cm lång måste golv sänkas plus massor med annat . så vi har valt sälja bort den nu . tråkigt men det är som det är.
   Read more...

   83 • 1

  3. Articles

   WebMaster

   Inför sista körningen för i år så uppgraderades det med en ny turbo setup , nu en kullagrad turbo plus att vi gick ner på rörstorlek från 3 till 2,5 tum . nu blev det sprutt i maskineriet och gav närmare 940 hjul hästar och 1150 i vrid  . synd säsongen tog slut när den äntligen går som den ska . men klar när nya säsongen startar iaf.  nu får vi satsa tid och energi på göra ordning lastbilen för kommande säsong.
    
    
   Read more...

   141 • 0

  4. Articles

   WebMaster

   Ops! En golfbil också, blev erbjuden denna och slog till . en motordriven golfbil med en harley-davidson motor modell mindre . behöver ses över för att få sprutt på den igen . just nu går den dålig 
   Read more...

   113 • 1

  5. Articles

   WebMaster

   Reglerna är ju lite annars i Holland motför sverige så det blev släcka bort lite lampor se över reflexer och montera lastbils reflexerna bak , Elias knatade på med det hela sen for han och regbesikta som gick klanderfritt . dagen efter fick vi tid för vanlig besikting som också gick utan anmärkning . så då var det bortgjort iaf . det var skönt .


   Text kommer
   Read more...

   73 • 0

  6. Articles

   WebMaster

   Då vi sålde bort racebussen som tog 5lit milen så letades det nått nytt objekt . sökte runt och hitttade denna Scania R380 i Holland . ringde säljaren och fort bestämmdes det vi skulle ha den . flygbiljett köptes och j ag skickade sonen som har kortet . den gick bra hela vägen hem med en bränsleförbrukning på just under 2lit/mil så blen nöjd över det . den är dessutom utrustad med toalett och dusch . fungerande kylanläggning i skåpet blir det blir bra när man ska byta däck i 30 graders värme . fortsättning på denna lastibil finns under mina projekt och där kan du läsa när den utrustas för drifting event.  
   Read more...

   65 • 0

  7. Articles

   WebMaster

   Original labs original widebody paket som inte var gratis *pust* . Passformen superdålig och tog tid få till det , inte värt dom pengarna det kostade . jaja ,men efter om lackering och med liveryn på plats blev den ju riktigt nice.


   Söker inspiration
   Read more...

   74 • 0

  8. Articles

   WebMaster

   Välkommen till oss!
   Som ni ser har jag skapat en ny hemsida som också är lite av en gammal hobby som jag har haft i över 20 år , jag tycker verkligen Facebook suger i dessa dagar , bara reklam och filmsnuttar hur folk gör illa sig eller djur som äter annat djur , med andra ord *bara skit* väldigt lite om den sociala gemenskap som jag söker lixom , nej , därför finns jag här nu , är du intresserad av vad vi gör och håller på med så kommer det mesta att finnas på denna hemsida . lägger inget krut på dom sociala medierna längre , registrera er och ta del av denna hemsida . Men mest kommer det handla om företaget , drifting, video, foto osv 
   Cheers Krille
    
   Read more...

   78 • 0

 • Images

shape1
shape2
shape3
shape5
shape7
shape8

Important Information

Guidelines Terms of Use Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.