Jump to content

Our Picks

Our Picks

Top content from across the community, hand-picked by us.

Inredning i stort sett klar!
Vi har varit elektriker nu i några dagar och monterat led armaturer , uttag, elcentral, etc . och det blev kanon , även laddstation för milwaukie maskiner som vi använder 
  • 0 replies

Elias SM2024
Elias ansökte och blev antagen köra sm 2024 så det ser vi framemot och är taggade . racelastbilen börjar komma i ordning och vi ska byta tank och bygga om lite i bakvagnen .
  • 0 replies

SM DEL.1 - Mittsverigebanan
SM-seriens premiär blir hos SMK Sundsvall och Mittsverigebanan, i skiftet maj-juni (31/5-2/6).
– Mot bakgrund av de kommentarer jag fick från deltagarna 2023 ser jag positivt på detta. Förarna jag pratade med tyckte banan var kanon och bemötandet från arrangören var ännu bättre. Jag uppskattar att SMK Sundsvall vill arrangera igen, säger sportgrenskoordinator Magnus Krokström. De som kommer till Mittsverigebanan kommer att känna sig välkomna och få en bra tävling!
Mittsverige banan

info@mittsverigebanan.se
  • 0 replies

Inredningen påbörjad!
Vi har börjat med inredningern i skåpet . folierat väggen till toaletten och duschen . då det kommer pepitagolv i rött/svart kommer det matcha golvet mycket bra . även inredningen är i rött och svart , allt kommer matcha och skräddasys för vårat behov


Bild genom ytterdörr


Bild bakifrån i skåpet 
  • 0 replies

shape1
shape2
shape3
shape5
shape7
shape8

Important Information

Guidelines Terms of Use Privacy Policy We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.